Super Joker Spilleautomat

Blandt de aller mest populære norske spilleautomatene, så var Super Joker et spill som de fleste har prøvd seg på en eller annen gang. Super Joker var i sin tid en seddelautomat med klingende mynt som gevinst – men i dag er den konvertert om til nettspill hvor du kan vinne mer penger enn før, og til og med spille gratis! Super Joker går nå ofte under navnet Mega Joker, men bak fasaden er det det samme gode spill som før. Ja noen vil kanskje mene at spillet er bedre enn det noen gang var i originalutgaven. Programvareutvikleren Betsoft er de som har utviklet nettspill-versjonen av Super Joker, og de har gjort en god jobb med dette.

Hvordan spille Super Joker

Som vanlig på slike spilleautomater så begynner man ved å velge sin strategi for innsats på spillet. Med dette mener vi at du først må velge hva du skal bruke som mynt, for eksempel alt fra 0.02 til 1.00 Euro. Super Joker har fem spillelinjer. Det er opp til deg om du først vil satse på bare en linje – eller slå til med alle samtidig. Hver ekstra linje gir ekstra vinnersjanser i Super Joker, men koster deg naturlig nok også litt ekstra i innsats. For ikke bare er det viktig å tenke på myntenhet – men også antall mynter som du vil legge på hver linje. Når alt er satt opp har du en innsats som er sammensatt av ditt linjeantall, myntenhet, og antall mynter. Dette spillet tilbyr også en ”Max Bet” knapp. Kort fortalt så gjør denne knappen akkurat hva den sier – den satser maksimalt på alt for deg, i en og samme runde. Større innsats betyr mer spenning, og større vinnersjanser. Tør du satse alt på en runde for å kunne vinne den saftige Super Joker jackpotten?

Få bedre kontroll over spilleautomaten

For vanlige runder så kommer du allikevel langt med å bruke ”Spin” for å satse mer kontrollert. Super Joker lar spillerne bruke Spin for å stoppe hjulene dersom de vil det. Dette gir spillet en litt bedre følelse av kontroll, siden du kan forsøke selv å stoppe de der du tror det vil bli uttelling med en vinnerkombinasjon. For deg som spiller Super Joker ofte så er det lurt å bruke spillets Autoplay-funksjon. Da slipper du selv å trykke Spin igjen mellom hver runde. Gevinster i spillet kommer hvis du får opp tre symboler på en aktiv linje. Som i de fleste slots-spill av denne typen så er symbolene representert av meloner, appelsiner, kirsebær, og annen frukt. I tillegg kan du få bjeller, skattekister, eller jokere som virkelig gir de større gevinstene.

Super Joker Jackpot

Selv om spillet ikke egentlig har noen regelrett jackpot så veies det opp for det med Super Joker bonus på hele 2000 mynter, eller eventuelt den noe lavere ubetalingen på 1000 mynter. Denne vinnes hvis du kommer deg opp i spillets supermeter-felt og avdekker tre jokere på hjulene. Disse jokerne er de som har gitt spillet sitt navn. Hvis jokerne kommer i hovedfeltet får du 400 mynter i gevinst der.