Nettspillet crazy reels

Den gamle favoritten Crazy Reels lever fortsatt i beste velgående blandt norske spillautomater på nett. Hvis du ikke har hørt om dette spillet før så har du enten bodd under en stein – eller kanskje aldri prøvd deg på spilleautomater før! Ja for Crazy Reels er et spill som så og si alle drevne spillere har et forhold til. Mange av oss har tilbrakt mange timene foran dette klassiske spillet da det stod rundt om på Narvesen-kiosker eller bensinstasjoner før 2007. Etter en kort periode med lovendringer i Norge så kom heldigvis spillet tilbake for fulle mugger – nå under navnet Magic Lines på nett.

Hvordan Spille Crazy Reels

Start opp Crazy Reels ved å sette opp din innsats i spillet. Dette inkluderer valg av spillelinjer (ved hjelp av knappen merket ”1-5 Spillerekker”) du vil aktivere, og hva slags myntstørrelse du vil spille med. Minste myntenhet er 1, og største er 10. Din totale innsats er da for eksempel 30 mynter hvis du satser 6 per linje og har aktivert alle fem linjene i CrazyReels. Men vi ldu slå på stortromma så kan du doble verdien av den samlede innsatsen ved å benytte ”Dobbel Innsats”. Hver av dine mynter teller da dobbelt så mye – men vil også gi deg betydelig større vinnersjanser!s Så er det bare å kjøre i gang med ”Start Stopp” knappen. Crazy Reels setter da i gang hjulene med en gang. Stopp dem når du vil med samme knapp, eller vent på at de skal stoppe av seg selv.

Gevinstene på Crazy Reels

Du vil få lik pengegevinst uansett hvilke tre like fruktsymboler som kommer på rad – men det som gjør Crazy Reels ekstra spennende er at en vinnerkombinasjon også vil påvirke ringen øverst til venstre, hvor de blinkende pilene går rundt. Det er nemlig dette feltet som har gitt spillet sitt unike navn. Disse pilene vil gå rundt og rundt, men målet er å få den blinkende pilen som går rundt til å stoppe akkurat på der hvor det står ”stopp”.

Crazy Reels Jackpot

Crazy Reels kan altså la deg vinne på flere måter. For det første kan du altså vinne som vanlig på hovedhjulene i spillet med tre like på en aktive linje – akkurat som i andre spilleautomater. Men, så kan du også få Crazy Reels jackpotten dersom du får full uttelling med de blinkende pilene. Denne jackpotten, eller bonusen, kan komme flere ganger på rad. Så hva er det som påvirker disse pilenes fremdrift? Jo, det er her de forskjellige fruktsymbolene spiller en rolle. Som du husker så nevnte vi at alle fruktene har lik verdi når det gjelder gevinst for tre på rad. Men – de vil ha forskjellig påvirkning av pilens fremdrift rundt Crazy Reels hjulet! Og det beste av alt er at du selv med litt ferdighet kan forsøke å stoppe pilene på rett tidspunkt ved hjelp av ”Start Stopp” knappen. ”Spill på Nytt” feltet i CrazyReels gir deg mulighet til å kopiere det du har vunnet, og klone din gevinst flere ganger på rad! Snakk om spenning!